Raamdecoratie.

Creëer warmte en speel met licht en privacy.

Een raam zonder raamdecoratie oogt vaak onaangekleed en kan een lastige zaak zijn. Je kan de zon niet afschermen wanneer dit nodig is, de buren hebben inkijk of je hebt te veel licht in de slaapkamer. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om deze problemen op te lossen en van jouw raam een echte eyecatcher te maken!

 

Gordijnen.

Gordijnen zijn niet alleen sfeermakers, maar hebben ook een akoestische en isolerende functie.

Een lichte, transparante of eerder een dichte gevoerde stof? We helpen je graag kiezen. Momenteel wordt er in veel interieurs inbetween stoffen gebruikt. Deze zijn lichtdoorlatend, maar toch dikker geweven en voller van stof dan een klassieke voile of vitrage gordijn. 

Gordijnen Swinnen Interiors

Vouwgordijnen en rolgordijnen.

Transparant of verduisterend: met een vouw- en rolgordijn kan je alle kanten uit. Ze brengen sfeer in huis en dankzij een uitgebreide stoffenkeuze, bieden ze een oplossing voor elk interieur.

Vouwgordijn

Lamellen.

Horizontale lamellen zijn ideaal om meer privacy te creëren en extra sfeer te geven aan je interieur. Ze worden vervaardigd uit aluminium, hout of PVC en bestaan in verschillende lamelbreedtes. Hoe smaller de lamel, hoe minder lichtinval bij het openen. Hoe breder, hoe ruimtelijker en meer panoramisch het uitzicht door je raam. 

Lamellen Swinnen Interiors

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.