Onze decoratieve technieken.

Naast de traditionele schilderwerken kan je bij ons terecht voor diverse decoratieve technieken. Je interieur opfrissen zonder drastische verbouwingen? Wij geven muren, tegels, vloeren of plafonds een nieuwe uitstraling aan de hand van decoratieve schildertechnieken. 

Kom vrijblijvend de verschillende technieken bekijken. We maken graag een afspraak

 

Microcement, beton ciré, mortex.

Altijd al gedroomd van een betonlook accent in je interieur? Door het gebruik van microcement (in al zijn vormen) toveren wij wanden, vloeren en plafonds om tot beton. Maar ook trappen, spatwanden en douchewanden zijn perfect realiseerbaar in microcement. Lees hier meer over microcement

TIP: De tegels in je badkamer of keuken grondig beu maar geen zin om ze uit te breken? Geen probleem, met microcement creëren wij een nieuwe uitstraling over de bestaande tegels heen! 

Kom vrijblijvend de verschillende technieken bekijken. We maken graag een afspraak. 

Tadelakt (100% natuurlijk pleistermateriaal)

Tadelakt is een natuurlijk pleistermateriaal op basis van kalk. Het werd van oorsprong door Marokkaanse Berbers gebruikt om de wanden van badhuizen te bepleisteren (De Marokkaanse hamams).

Tadelakt is door zijn waterdichte eigenschap uitstekend geschikt om te gebruiken als wandbepleistering in badkamers, toiletten en keukens. Het kan ook aangebracht worden op bestaand tegelwerk, badkamermeubelen en de ombouw van baden en wastafels. Door de natuurlijke uitstraling van Tadelakt en de vele kleuren waaruit je kan kiezen, krijgt je ruimte een sfeervolle Zuid-Europese tint. Met grijze tadelakt verkrijg je een stijlvolle betonlook zoals bij Beton cire (betonstuk). Lees hier meer over Tadelakt.

Kom vrijblijvend de verschillende technieken bekijken. We maken graag een afspraak. 

 

Tadelakt door Swinnen Interiors

Kalkverf.

Kalkverf zorgt voor zijdezachte muren met een natuurlijke uitstraling. Wij gebruiken voor deze techniek graag warme kleuren die je interieur de warmte geven die het verdient. Kalkverf is een milieuvriendelijke en duurzame verf die bestaat uit water en kalk, er worden geen synthetische stoffen aan toegevoegd. 

Kom vrijblijvend de verschillende technieken bekijken. We maken graag een afspraak. 

 

Structuurverf

Zorg op een duurzame manier voor meer diepgang in je muren aan de hand van structuurverf. Deze muren brengen de natuur in huis en komen het best tot hun recht in natuurlijke kleuren zoals bruin-, grijs- of goudtinten.

Kom vrijblijvend de verschillende technieken bekijken. We maken graag een afspraak. 

 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.