Ons schilderwerk

Wij staan garant voor een persoonlijke en flexibele service! Bij elk project, groot of klein, vinden wij het belangrijk om persoonlijk bij je langs te komen en je noden door te spreken. 

Binnenschilderwerk

jeSwinnen Interiors staat garant voor een creatieve en vakkundige realisatie van al je binnenschilderwerk. Dit omvat zowel traditioneel schilderwerk als diverse decoratieve technieken. Samen met jou bespreken bij de noden van je interieur, vervolgens wordt er een project op maat uitgewerkt. Je kan bij ons terecht voor onder meer het schilderen van binnenmuren, plafonds, sierlijsten, trappen, ramen en deuren. 

TIP: geef je interieur iets extra anno 2022 door het plafond een andere kleur te geven dan de wanden. Het heeft een groot effect op het ruimtelijk gevoel in de kamer. 

 

Buitenschilderwerk

Bij Swinnen Interiors begrijpen wij dat de gevel bij uitstek het visitekaartje is van een woning of gebouw. Gevels zijn jaar in jaar uit onderhevig aan allerlei externe factoren zoals weer en wind. Mede hierdoor verdienen zij extra aandacht en een professionele aanpak. Bij Swinnen Interiors houden wij bij het vormgeven van uw project steeds rekening met de bestaande toestand van de gevel. Je kan bij ons terecht voor onder meer het schilderen van ramen, deuren en dakgoten, het schilderen van gevel en het kalleien van gevels.  

Kaleien.

De gevel van je woning een totaal ander uitzicht geven? Dat kan aan de hand van de kaleitechniek. Het geeft je buitenmuren niet alleen een karaktervol en rustiek uitzicht, maar beschermt ze ook tegen allerlei weersinvloeden. 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.